Opstipacija je čest i neugodan problem s probavom, ali ne i nerješiv. Osobe znaju krivo definirati ovu tegobu te prerano posegnu za lijekovima kako bi je što prije eliminirali. Saznajte sve o opstipaciji i njezinoj prevenciji.

Pregledajte informativne video sadržaje

Što je opstipacija?

Vrste opstipacije

Imate opstipaciju, što sad?

Liječenje opstipacije

Liječenje opstipacije – laksativi

Proučite edukativne infografike

Preuzmite E - book

Zašto brinuti za svoje zdravlje

Američki industrijalac Warren Buffet smislio je vrlo zanimljivu prispodobu. – Zamislite da se pojavi duh i kaže da će vam ispuniti jednu želju. Možete dobiti najbolji i najluksuzniji auto koji poželite. No, kvaka je u tome da je to jedini auto koji ćete moći imati u životu. Takav auto sigurno biste vozili oprezno, garažirali, redovito vozili na servis, mijenjali ulje, pazili koje gorivo točite. Ne biste žalili novca potrošenog na održavanje. Kad razmislite, vaše tijelo je najsavršeniji stroj koji ćete ikad imati, a samo jedno dobijete za cijeli život. Većina nas se ne brine o njemu koliko bismo se brinuli o auto dobivenom od duha – rekao je Buffet.

Nadamo se da će vam slijedeće stranice pomoći bolje se brinuti o ‘ispušnom sustavu’ najsavršenijeg stroja kojeg posjedujete – VAŠEG TIJELA.

Kako će vaše tijelo funkcionirati za 20 godina ovisi o tome kako se sada ophodite s njim.