lenis-prokten_losion

Prokten losion

PROKTEN LOSION

Novi način analne higijene. Par kapi pretvara suhi papir u mokru maramicu.

Neto količina:
Bočica 50 ml

 

Proizvod se može kupiti u svim dobro opskrbljenim ljekarnama!

Cijena: u ljekarnama

 

KUPI

 

Kod za 20% popusta: PROKTEN20

Kategorija: Grupa proizvoda

Opis

Zašto nam treba Prokten losion?

Jeste li ikada močili suhi toaletni papir da se možete bolje obrisati?
Onda znate da se svaki malo lošiji papir mrvi i raspada te stvara ljepljive kuglice dok se brišete. Druga opcija, brisanja samo suhim papirom, za sat vremena stvara nelagodu ili pečenje koje onda traje satima.

Jeste li ikad poželjeli da postoji nešto što možete staviti na suhi toaletni papir kako bi brisao kao voda, ali bez razmakanja?

Tu su hlapljivi silikoni ciklopentasiloksan i cikloheksasiloksan. Čiste kožu bez detergenata i ne nadražuju ju. Koriste se u skupim losionima za skidanje šminke za osjetljivu kožu, a od sad i u našim proizvodima. Brzo ishlape tijekom uporabe pa time ne ostavljaju trag na koži.

Primjena

Nakon brisanja suhim papirom stavite par kapi Prokten losiona na toaletni papir i obrišite se.

 

Primjena

Kako koristiti Prokten losion?

Nakon brisanja sa suhim papirom stavite par kapi Prokten losiona na toaletni papir i obrišite se. Brisanje postaje uživancija.

Prokten losion je bijela gusta tekućina koja omogućuje da svaki suhi toaletni papir briše kao da je namočen sa vodom ali se ne razmače.

Sastav

Što sve sadrži Prokten losion?

Aqua, Mineral oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Prunus Armeniaca (Apricot) oil, Sodium Carbomer, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol