Prokten losion

PROKTEN LOSION

Novi način analne higijene. Par kapi pretvara suhi papir u mokru maramicu.

Neto količina:
Bočica 50 ml

Cijena: u ljekarnama

Kategorija: Grupa proizvoda

Opis

Zašto nam treba Prokten losion?

Jeste li ikada močili suhi toaletni papir da se možete bolje obrisati?
Ako jeste onda znate da se svaki malo lošiiji papir mrvi i raspada te stvara ljepljive kuglice dok se brišete. Više štete nego koristi od njega. A ako se obrišete samo sa suhim papirom nakon sat vremena počinje nelagoda i pečenje koje traju satima.

Jeste li ikad poželjeli da postoji nešto što možete staviti na suhi toaletni papir da briše kao voda ali ne razmače papir?

I mi smo isto. Na sreću poznamo magistru farmacije Blaženku Hladnik koja se bavi stvaranjem inovativnih kozmetičkih proizvoda. Pitali smo je kako da očistimo kožu bez detergenata? Rekla je sa hlapljivim silikonima. Oni čiste kao detergenti ali ne nadražuju kožu.  Koriste se u skupim losionima za skidanje šminke za osjetljivu kožu. Hlapljivi silikoni brzo ishlape tijekom uporabe te ne ostavljaju nikakav trag na koži. Ciklopentasiloksan i cikloheksasiloksan su hlapljivi silikoni u Prokten losionu.

Djeluje li Prokten losion kao krema?

Djeluje. Prokten losion sadrži mineralno ulje i ulje koštica marelice koje su tvari za njegu kože.

Mogu li Prokten losion koristiti i za vaginalnu regiju?

Možete. Prokten losion ne sadrži štetne sastojke ni za kožu niti za sluznicu.

Primjena

Kako koristiti Prokten losion?

Nakon brisanja sa suhim papirom stavite par kapi Prokten losiona na toaletni papir i obrišite se. Brisanje postaje uživancija.

Prokten losion je bijela gusta tekućina koja omogućuje da svaki suhi toaletni papir briše kao da je namočen sa vodom ali se ne razmače.

Sastav

Što sve sadrži Prokten losion?

Aqua, Mineral oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Prunus Armeniaca (Apricot) oil, Sodium Carbomer, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol